The Bilateral Boundary - Desperados Waiting For Thetrain

Världens bästa föräldrar!

Världens bästa föräldrar!
Jag vet vem som har världens bästa föräldrar, JAG. Jag fick jobb i måndags och i dag när jag kom hem så hade mina föräldrar köpt en jättefin grattispresent till mig. På sängen stod det en hermes birkin!! Alltså förstår ni?! Jag dör. Jag kommer aldrig att använda en annan väska nu efter detta kan jag ju bara säga, och om den skulle gå sönder så skulle jag fortsätta använda den. Inget kan stoppa mig om den inte går i tusen delar. 

Jag blev så förvånad också, jag hade ju verkligen inte förväntat mig att jag skulle få värsta fina presenten av dom. Jag började faktiskt gråta när jag såg den. Jag vet att det är så töntigt och fjortis fasoner, men jag kunde bara inte hejda mig. Jag tror att det var en blandning av lycka för att jag fick jobbet, chock, tacksamhet och utmattning också faktiskt haha 

Men jag har tänkt lite på det där nu efter, hur viktigt det är med spontana gåvor. Det gäller ju inte bara personer som är gifta med varandra , utan också inom resten av familjen och bland vänner. Man blir ju så sjukt glad och det behöver inte kosta så mycket av den personen som ger presenten heller. Jag menar man behöver ju inte alltid köpa super dyra väskor liksom. Vi måste, kanske speciellt i det kalla landet Sverige, vara mer uppskattande. Inte bara när vi är med andra utan att vi säger till personen som vi uppskattar att vi gör det, så att personen i fråga vet om det. Jag lovar ju att det kommer att göra den andra personens dag. Hade inte du blivit glad om någon uppriktigt kom fram till dig och berättade att den uppskattade dig och det du gör sjukt mycket. Sprid en massa kärlek!